Laga - Sollentuna
I återvinningens tjänst, sedan 1970
Sollentuna Bildemontering
    
 

Samarbetspartners

LAGA

Sollentuna Bildemontering är medlem i LAGA. Laga:s medlemmar består av cirka 60 bildemonterare över hela Sverige. Vi demonterar bilar av alla årsmodeller och från de flesta bilar kan vi tillvarata delar som kan få ett nytt liv i en annan bil. Vi har också en gemensam databas där vi visar det aktuella utbudet av bildelar. På www.laga.se kan du snabbt och enkelt söka efter den del som du behöver.

Galwin Bildelar

Sollentuna Bildemontering är återförsäljare för Galwin Bildelar. Galwins sortiment består bland annat av krockdetaljer, belysning, kylare, avgassystem, bränsletankar och reparationsplåt.

AB ReservdelarMalmö Bromsservice

Sollentuna Bildemontering är återförsäljare för AB Resevdelar. I över 60 år har ABR erbjudit kunderna kvalitetsreservdelar, tekniskt kunnande, leveranssäkerhet samt ett brett och djupt sortiment passande till ca 90% av den svenska bilparken. Sedan 2010 ingår Malmö Bromsservice i koncernen.

Galaxie

Sollentuna Bildemontering säljer nya däck från Galaxie. Ett Galaxiedäck är regummerat. Det betyder att man lägger på nytt gummi på gamla däckstommar. Galaxies däck är till 80% återvunnet vilket innebär en betydande resurs- och energibesparing.

Stena Metall

Sollentuna Bildemontering levererar karosser, stålskrot, glas m.m. till Stena Metall. Bolaget bedriver återvinning, bearbetning och förädling av metaller, papper, elektronikskrot, farligt avfall och kemikalier.

Stena Recycling

Sollentuna Bildemontering levererar oljefilter, kvicksilverkomponenter samt miljöfarliga vätskor till Stena Recycling. Bolagets huvudsakliga verksamhet är att ta hand om avfall och uttjänt material för återanvändning och återvinning.

Visma Inkasso

Sollentuna Bildemontering anlitar Visma Inkasso för att driva in skulder som inte är betalda. Visma Inkasso balanserar rättvisa och medmänsklighet när de hanterar inkasso.

Din bärgare

Sollentuna Bildemontering anlitar oftast Din bärgare för transporter av fordon. Din bärgare är en del av Assistancekåren och erbjuder bärgning av allt från motorcyklar till tunga lastbilar samt assistans i form av t.ex. låsöppning och starthjälp.

Mätorit Data

Sollentuna Bildemontering använder sig utav ett bildemonteringsprogram som är utvecklat av Mätorit Data. Mätorit erbjuder support, konsultation, utbildning och installation av Bildem affärssystem. Bildem är ett helt komplett datasystem för bildemontering.

BTH Data

Sollentuna Bildemontering anlitar BTH Data för utveckling av webbplatsen samt underhåll av datorer och nätverk. BTH Data erbjuder support, konsultation och utveckling av anpassade funktioner för webbplatser och datorsystem.

 
 
S.B.R.
SBR Branschcertifiering
BilRetur.se
LAGA
Se våra annonser på
Blocket.se